S eSVe máte vždy něco navíc!

Ochrana osobních údajů

Informace o zpracování a ochraně osobních údajů fyzických osob společností

eSVe Stav s.r.o.,

se sídlem Benediktská 722/11, Staré Město, 110 00 Praha 1,

IČO: 26404826,

zaps. v OR vedeném MS v Praze v oddílu C, vložka 215198,

Telefonní kontakt: +420 377 462 556

Email: osobni.udaje@esve.cz

 

dále jen (“společnost“)

___________________________________________________________________________

Společnost, jakožto správce osobních údajů, tímto informuje o způsobu a rozsahu zpracování osobních údajů touto společností, včetně rozsahu práv subjektu údajů souvisejících se zpracováním jejich osobních údajů společnostní.

Společnost zpracovává osobní údaje v souladu s právem Evropské unie, zejména s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) ze dne 27. dubna 2016 č. 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES a příslušnou účinnou a aplikovatelnou národní legislativou vztahující se k ochraně a zpracování osobních údajů.

Shromažďované údaje

Společnost zpracovává osobní údaje v následujícím rozsahu:

  • jméno a příjmení
  • adresa bydliště / sídla
  • dat. nar. / IČO
  • adresa elektronické pošty
  • telefonní číslo
  • bankovní spojení

Účel zpracování

Pro realizaci dodání služeb (rozumí se i díla) pro objednatele (rozumí se i kupujícího) určené místo, komunikaci s objednatelem a splnění dalších povinností vyplývajících ze zákona společnost potřebuje znát výše zmíněné údaje. Tyto údaje společnost získá při objednávce objednatele a to dočasně v závislosti na potřebě plnit zákonné povinnosti, hájit oprávněné zájmy resp. po dobu platnosti a účinnosti souhlasu se zpracováním osobních údajů. Jelikož jsou tyto osobní údaje objednatele získávány za účelem splnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je objednatel, případně jsou nezbytné pro splnění právní povinnosti, není nutný výslovný souhlas objednatele se zpracováním.

Zpracování se souhlasem

Objednatel může při objednávce udělit souhlas se zpracováním výše uvedených osobních údajů pro účely:

  • zasílání informací souvisejících se zbožím a službami
  • zasílání obchodních sdělení / newsletterů / magazínů objednateli
  • zasílání pozvánek na propagační akce pořádané společností

Nákup zboží/objednávka díla, služeb není podmíněn tímto souhlasem a objednatel může souhlas s uchováváním a zpracováváním výše zmíněných osobních údajů nebo se zasíláním obchodních sdělení, informací souvisejících se zbožím a službami, newsletterů/magazínů, pozvánek na propagační akce ad shora kdykoli odvolat, a to tak, že zašle e-mailovou zprávu na: osobni.udaje@esve.cz nebo tuto skutečnost oznámí společnosti telefonicky. Tímto odvoláním není dotčeno zpracování osobních údajů pro účely splnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je objednatel, případně jsou nezbytné pro splnění právní povinnosti.

Forma a délka zpracování

Osobní údaje objednatele jsou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem. Údaje zpracované za účelem splnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je objednatel, případně jsou nezbytné pro splnění právní povinnosti (pro zajištění dodávek zboží či služeb, vyřizování reklamací, účetní povinnosti a další ) jsou uchovány po dobu nezbytně nutnou stanovenou právními předpisy (zákon č. 89/2012 Sb., nový občanský zákoník, zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví a další).

Zpracovatelé

Osobní údaje jsou pro zajištění výše popsaných účelů vedle společnosti a jejích zaměstnanců zpracovávány také zpracovateli, a to na základě smluv o zpracování osobních údajů uzavřených v souladu s nařízením a zákonem.

Zpracovateli osobních údajů jsou:

  • Externí účetní
  • IT technik
  • Advokátní kancelář
  • Zpracovatel GPS záznamů motorových vozidel správce
  • Zpracovatel OÚ v souvislosti s bezhotovostním placením za pohonné hmoty
  • poskytovatel služeb v oblasti BOZP a PO

Poučení o právech

Objednatel mají k zaručení ochrany jejich osobních údajů tato práva:

1.Právo na informace

Právem na informace se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 13 nařízení. Zejména se jedná o právo objednatele na znalost totožnosti a kontaktních údajů správce a o znalost účelu, pro který jsou osobní údaje objednatele společností shromažďovány a zpracovávány.

2.Právo na přístup k osobním údajům

Právem na přístup k osobním údajům se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 15 nařízení. Zejména se jedná o právo objednatele na získání potvrzení od společnosti, zda a případně za jakým účelem jsou osobní údaje objednatele zpracovávány.

3.Právo na opravu

Právem na opravu se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 16 nařízení, zejména pak právo na to, aby společnost opravila bez zbytečného odkladu nepřesné nebo nesprávné osobní údaje, které se objednatele týkají.

4.Právo na výmaz (být zapomenut)

Právem na výmaz se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 17 nařízení, zejména se jedná o právo objednatele, aby společnost bez zbytečného odkladu na požádání objednatele vymazala osobní údaje objednatele za předpokladu, že pro to budou naplněny podmínky dané nařízením.

5.Právo na omezení zpracování

Právem na omezení zpracování se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 18 nařízení.

6.Právo na přenositelnost údajů

Právem na přenositelnost údajů se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 20 nařízení, zejména pak právo objednatele získat své osobní údaje, které poskytl společnosti, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu.

7.Právo vznést námitku

Právem vznést námitku se rozumí veškerá práva objednatele obsažená v čl. 21 nařízení.

Zjistí-li nebo domnívá-li se objednatel, že společnost zpracovává jeho osobní údaje v rozporu s ochrannou objednatele soukromého života, v rozporu s nařízením nebo v rozporu se zákonem může požadovat po společnosti vysvětlení či požadovat, aby byl takovýto stav odstraněn.

Objednatel má dále právo obrátit se se stížností na Úřad pro ochranu osobních údajů, který plní úlohu dozorového úřadu ve věcech ochrany osobních údajů.

Právo objednatele na jiné prostředky soudní a správní ochrany tím není dotčeno.

Krok po kroku Vám pomůžeme

- s projektovou a stavební dokumentací

- s výběrem financování a uzavřením úvěru

- s realizací prací

- aby se Vám lépe žilo!

Máte zájem o naše služby? Napište nám!

Souhlasím se zpracováním osobních údajů


250+

Za dobu naší existence jsme realizovali více jak 250 projektů


Realizace >

Buďte s námi online